MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı
Biga’da Balıklıçeşme İlkokulu sınıf öğretmeni Esra Özcan ve öğrenci velileri tarafından hazırlanan “Geleceğe yön vermek için geçmişimizi iyi bilmek gerekir” düşüncesinden yola çıkılarak sınıf müzesi açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’in açılışını yaptığı müze büyük ilgi topladı. Sınıf Müzesinin açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Okul Müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Sınıf müzesi, katılımcıların büyük beğenisini topladı.

DEĞERLERİMİZİ AKTARMAK İSTİYORUZ

Katılımcılara teşekkür eden Okul Müdürü Turgut PULAT, "Değerlerimizi öğrencilerimize güzel bir şekilde aktarmak istiyoruz. Bu çalışmanın yanı sıra öğrencilerimize kültürümüzün yaşantımıza yansımalarını göstermek istiyoruz. Sınıf müzesinde geçmişte kullanılan günlük eşyalar sergilenerek tarihi eser niteliğindeki eşyaların tanıtımını ve kültürel aktarımını hedefliyoruz. Çok güzel bir müze oldu. Emeği geçen herkese, özellikle de velilerimize ve sınıf öğretmenimiz Esra ÖZCAN’a teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışın ardından sınıf müzesini gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN anasınıfını da ziyaret ederek öğrencilerle ile bir araya geldi.

Daha sonra Balıklıçeşme Ortaokulu’nda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Görsel Sanatlar öğretmeni Sevda Salel Gülcan ve öğrenciler tarafından hazırlanan Atatürk Fotoğraf Sergisi gezildi.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi