64 işçi alımı yapılacak 64 işçi alımı yapılacak
Ziyarete, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın, Hüseyin Erdoğan ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı. Biga’nın ekonomik yapısı hakkında bilgi veren Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, güvenlik ve ticaret arasındaki bağa dikkat çekerek, “Bir şehirde güvenlik olmazsa ticaret olmaz. Ticaret olmazsa üretim de olmaz. Aslında hepsi birbirinin parçasıdır. Bunu en iyi başaran ilçelerden biri Biga’dır” dedi.

Biga TSO Başkanı Doğan yaptığı konuşmada, “Huzur ve güven için gece gündüz demeden görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Biga’da işadamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, güvenlik güçlerimiz Biga’nın başarısı ve huzuru için çalışıyor. Biga üretim gücüyle, ticari yapısıyla ülkemizin gelişmekte olan bir bölgesi. İş dünyası olarak Biga’nın ve ülkemizin hedeflerine katkı sağlamak için her zaman tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Biga Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür etti.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi