Yüzbaşı’dan Başkan Şen’e hayırlı olsun ziyareti Yüzbaşı’dan Başkan Şen’e hayırlı olsun ziyareti
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine
Biga İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Emine ERSOY tarafından beden dili ve diksiyon, özgeçmiş hazırlama teknikleri, mülakat teknikleri gibi konularda bilgiler verildi. Teorik bilgilerin yanında uygulamalı eğitimlerinde yer aldığı eğitim Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Entelektüel Etkinlik Merkezi Didem Yaman Amfisinde yapıldı.

Eğitimin amacının üniversite öğrencilerinin iş hayatına atıldıklarında nelere dikkat edecekleri, mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama ve benzeri detaylı bilgileri içerdiğini belirten Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Bünyamin BACAK, "Üniversitemizin öğrencilerine, doğru iş ve meslek seçmelerine destek olmak amacı ile iş arama becerileri eğitimi İŞKUR uzmanları tarafından veriliyor. Ayrıca, CV hazırlama, işverenle nasıl görüşüleceği, iş arama teknikleri ve İŞKUR'un faaliyetleri konularında bilgilendirme yapılıyor. Eğitimleri gerçekleştiren Türkiye İş Kurumu Biga Hizmet Merkezine teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Eğitim sonunda katılımcılar ve akademisyenler eğitimden çok memnun kaldıklarını dile getirerek İŞKUR’a teşekkürlerini sundular. Yaklaşık bir saat süren eğitim Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin tüm bölümlerinden yaklaşık 150 öğrencinin katılımıyla tamamlandı.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi