25 Nisan’da Çanakkale'de 7 ilçede kesinti yaşanacak! İşte kesinti saatleri 25 Nisan’da Çanakkale'de 7 ilçede kesinti yaşanacak! İşte kesinti saatleri
Vali Yardımcısı Tahir Şahin, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Menderes Koşuncu, TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender ve ilgili kurum temsilcilerinin de bulunduğu toplantıda Vali Orhan TAVLI, Çanakkale Arıcılar Birliği Başkanı Cahit İleri ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek Çanakkale’de arıcılık faaliyetleriyle ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Yapılan değerlendirmelerin ardından, Çanakkale Arıcılar Birliği Başkanı Cahit İleri, arıcılığın geliştirilmesine yönelik hazırlanan projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Vali Orhan TAVLI’ya bilgi verdi.

Çevreci Proje Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin Çanakkale’ye Bölge tarımına ve ekonomisine yapacağı katkının da üzerinde duran Arıcılar Birliği Başkanı Cahit İleri Arıcılar Birliği olarak Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde kurulacak bir entegre tesisin Arıcılar için önemine değindi.

Temiz ve kaliteli bal üretiminin önemine vurgu yapan Vali Orhan TAVLI, Çanakkale Arıcılar Birliği Başkanı Cahit İleri ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek ortak projeleri birlikte hayata geçireceklerini ifade etti.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi