Biga o köyünün büyüleyici manzarası dron ile görüntülendi Biga o köyünün büyüleyici manzarası dron ile görüntülendi
Gümüşçay Olcay DOĞAN Anaokulu öğrencileri Yerli Malı Haftası Münasebetiyle Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI’yı ziyaret edip yerli malı olarak ürettikleri ürünleri ve yapmış oldukları resimleri Başkan Pastırmacıya hediye ettiler.
"GELECEĞİN BİLİNÇLİ TÜKETİCİLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ"

Okul öncesi eğitimin çocukların ülkesine ve toplumuna değer veren bilinçli bireyler olma yolunda attıkları ilk adım olduğunun altını çizen Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, “Gümüşçay Belediyesi ailesi olarak eğitmenlerimizle, miniklerimizde bu bilincin oluşması için büyük hassasiyet gösteriyoruz" dedi.

Tüm özel gün ve haftalarda çocukları bilinçlendirmek adına etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini de söyleyen Başkan Pastırmacı, bu memleketin üreterek ve üreticiyi destekleyerek gelecek kuşaklara aktarılabileceğini ifade etti. Türkiye için gerçek kurtuluşun üreticiden ve yerli malından geçtiğini ifade eden Başkan Pastırmacı, “Çocuklarımızın bilinçli tüketiciler olarak yetişmeleri de çok önemli.Temel tüketim maddelerini öz kaynaklarımızdan karşılamak, ekonomimizi geliştirmek bu haftanın en önemli gayelerinden birisidir. Bu haftada çocuklarımıza tutumlu olmayı ve öz kaynaklardan beslenmeyi çok iyi bir şekilde anlatmamız gerekir. Çünkü çocuklarımız; bizim geleceğimizdir” diye konuştu.

Başkan Pastırmacı yapmış oldukları ziyaretten dolayı miniklere teşekkür etti.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi