19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu
Geçtiğimiz sezon Çanakkale 1. Amatör liginde Gümüşçayspor ile şampiyonluk yaşayan ve bu yıl Çanakkale Süper Amatör Ligine yükselen Gümüşçayspor antrenörü Özden Akman istifa etiğini duyurdu. Gümüşçayspor bu yıl kadrosuna bir birinden değerli ve tecrübeli oyuncu katarak, hedefi şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmaktı. Ancak alınan başarısız sonuçlardan sonra Gümüşçayspor tekrar 1. Amatör korkusu yaşamaya başladı. İlk yarının ardından Gümüşçayspor Süper Amatör Liginde oynadığı 11 karşılaşmadan 1 galibiyet, 2 beraberlik 8 mağlubiyet aldı ve ligde 11. sırada yer alıyor.

Gümüşçayspor Antrenörü Özden Akma’nın Açıklaması:
Yaklaşık olarak 2 yıldır çalışmakta olduğum Gümüşçay Spor'dan aldığımız olumsuz sonuçlardan dolayı ayrılma kararı aldım..
Bu kararımı Gümüşçay Spor yönetimi ile karşılıklı olarak tamamen dostluk çerçevesinde konuşarak aldım. Sağolsunlar onlarda saygı ile karşıladılar.
Çalıştığımız bu süre zarfında Gümüşçay Spor'un başarısı için birlikte Çalıştığımız Başta Sayın Belediye Başkanımız Adnan PASTIRMACI'ya, Kulüp Başkanımız Sayın Ayhan TAŞKIRAN'a ve Yönetici arkadaşlarımıza geçirdiğimiz bu iki yıl için çok teşekkür ediyorum.

Yine bu süre zarfında beraber çalıştığım takımın başarısı için özveri ve fedakarca bizimle birlikte müzadele eden Oyuncu ve Antrenör arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca bu vesile ile Gümüşçay'da tanıdığım desteklerini her zaman hissettiğim Gümüşçay halkına ve taraftarına da ayrıca teşekkür ediyorum..
Benden sonra devam edecek Antrenör Arkadaşıma ve Futbolcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
KALIN SAĞLICAKLA...

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi