Aşırı yağışlar Biga’yı vurdu! Aşırı yağışlar Biga’yı vurdu!
Vali Orhan TAVLI, Salcano Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Salih Akgül ve yönetim kurulu üyesi Bayram Akgül ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette Salcano Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Salih Akgül tarafından Vali Orhan TAVLI’ya, Salcano Bisiklet firmasının 1975 yılında İstanbul’da bir aile şirketi olarak kurulduğu, 16.000 m2 kapalı alanda bisiklet ve motorsiklet üretimini sürdürdüğü, günlük 600 adet, yıllık 150.000 adedi aşan üretim kapasitesi ile çalıştığı, bisiklet üretiminin 100.000 adedini başta İngiltere olmak üzere Hollanda, Almanya, Afrika ve Balkan ülkelerine ihraç ettiği bilgisini verdi.

Vali Orhan TAVLI, Salcano Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Salih Akgül ve yönetim kurulu üyesi Bayram Akgül’e Salcano Bisiklet ana sponsorluğunda düzenlenen Kale Çanakkale Bisiklet Turu ile Çanakkale turizmine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salcano Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Salih Akgül ve yönetim kurulu üyesi Bayram Akgül, Vali Orhan TAVLI’ya teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi