MEB'in ABİDE 2024 uygulaması o tarihlerde yapılacak MEB'in ABİDE 2024 uygulaması o tarihlerde yapılacak
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, "CNC Router" makinesi ile patent almaya hak kazanan ve Milli Eğitim Bakanlığı ve bağlı kurumların arasında Çanakkale'den tek patent alan okul olan İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Ziyarette okul müdürü Hayri Ulutaş ve müdür yardımcılarından "CNC Router" makinesi hakkında ve bölümlerde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Asıl amacının ilçenin eğitimdeki başarı seviyesini artırmak olduğunu ifade eden Müdür Bilen, okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizle tanışmak, öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda görev yapabilmelerini sağlamak, idareci ve öğretmenlerimizin motivasyonlarını yükseltmek için okul ziyaretleri yapıyoruz diye konuştu.

Müdür Bilen, İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin başarı durumundan memnun olduğunu belirterek, Patent almaya hak kazanan İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Ayrıca kapısının her zaman öğretmenlere açık olduğunu belirten Müdür Bilen, her türlü dertlerinde ve sıkıntılarında yanına gelebileceklerini ifade ederek idareci ve öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi