6 ayda 6 milyon vatandaş yararlandı 6 ayda 6 milyon vatandaş yararlandı
Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy şiirlerini güzel okuma yarışmasına Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Programda konuşan Kaymakam Mustafa Can, “Mehmet Akif Ersoy’u milli kimliğimizi oluşturmuş bu müstesna şairimizi her fırsatta anmaya, anlamaya ve anlatmaya devam edeceğiz. Merhum şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anlama ve anma bağlamında gerçekleştirdiğimiz bu güzel ve anlamlı programa katılım ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerini güzel okuma yarışmasında öğrenciler Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'a ait şiirleri ezbere okudular.

Öğrencilerin performansının büyük beğeni topladığı programda yarışma jürisinin değerlendirmeleri sonucunda birinci İçdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Burakcan Koç, ikinci Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yunus Akçay, üçüncü Hamdibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayberk Gezer oldu.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi