Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı
Biga ve Belde Belediye Başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendi bölgeleri ile ilgili bilgi ve proje çalışmalarını aktararak, yatırımlara sağladığı destek için teşekkür ettiler. AK Parti Grup toplantısına katılmak için Ankara’ya giden Biga ve Biga’nın Belde Belediye Başkanları Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile de bir araya geldiler. Bir takım temaslarda bulunmak için Ankara’ya giden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı grup toplantısının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile birlikte Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısının ardından bir araya gelerek Biga'mızla ilgili çok verimli bir istişare gerçekleştirdik. Projelerimizden bahsederek desteklerini aldık. Biga'mız için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi,
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısının ardından bir görüşme gerçekleştirdik. Karabiga’mızın ihtiyaçlarını, refah düzeyinin artması için gerekli olan projeleri ve halihazırda devam eden projeleri kendilerine sunduk, destek sözü aldık. Daha refah ve yaşanılabilir bir Karabiga için hep birlikte çalışmaya durmadan devam edeceğiz.” Dedi.

Görüşme hakkında bilgi veren Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ise “Cumhurbaşkanımız şahsımıza ve projelerimize verdiği değerle bizleri onurlandırdı. Bize ayırdığı kıymetli vakitleri ve gösterdiği ilgiyle, her zaman yanımızda olduğunu ve Gümüşçay’ımıza özel değer verdiğini fazlasıyla hissettirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ilgisi her daim beldemize güç ve kuvvet katmaya devam edecek. Biga’mıza ve beldelerine gösterdiği ilgi için Cumhurbaşkanımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimi ifade ediyorum.” dedi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi