Milli Eğitim Bakanı'ndan bayram ve ara tatil mesajı Milli Eğitim Bakanı'ndan bayram ve ara tatil mesajı
İlçemizde tüm eğitim paydaşlarımızın özverili çalışmalarıyla 2019/2020 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için gece gündüz özveri ile çalışan bu güzel mesleğin neferleri olarak öğretmenimize, eğitim yöneticilerine ve tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Karne notları ne olursa olsun, asıl olan çocuklarımızın düşünce ve isteklerine değer verip onların karne notlarını, istek, ilgi ve yeteneklerini, hoşgörü, sabır ve sevgi çerçevesinde değerlendirmemizdir. Kıymetli velilerimizin Çocuklarına göstereceği yakın ilgi, destek ve güvenin, ardından başarıyı getirdiğine şahit olacaklarına inancımız tamdır. Velilerimizin Yarıyıl tatilini, çocuklarıyla birlikte daha fazla vakit geçirmek, onlarla daha fazla sohbet etmek ve hayatı daha fazla paylaşmak için bir fırsat olarak değerlendireceklerini ümit ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı, huzur dolu bir yarıyıl tatili geçirmenizi diliyor, emeği geçen değerli idareci, öğretmen ve personelimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Evlatlarımızın eğitimi için her türlü fedakârlığı gösteren değerli velilerimize de şükranlarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum.



Erkan BİLEN
İlçe Milli Eğitim Müdürü
Haber Mrkezi

Editör: Haber Merkezi