Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor! Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor!
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden ve bu bağlamda vatandaşın her daim yanında olan Karabiga Belediyesi oluşturmuş olduğu Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile yatağa bağlı olan ihtiyaç sahiplerine hasta yataklarını teslim ediyor.

Karabiga Belediyesi olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli ve yaşlı vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını kaydeden Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, ekiplerin çok titiz bir çalışma yürüterek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Belediye tarafından bakıma muhtaç hasta vatandaşların rahatça hareket ettirilmesi ve günlük yaşam kalitesini arttırmak amacıyla temin edilen 12 adet hasta yatağının ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını belirten Elbi, "Onlara hizmet etmek bizim en asli görevlerimizdendir" dedi.

Toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını söyleyen Elbi, Her türlü ihtiyaç sahibine ulaştıklarını ve onların hayatını kolaylaştırmak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Karabiga’da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini arttırabilmek için 7/24 çalıştıklarını vurgulayan Elbi, “ Karabiga sınırları içerisinde yaşayan engelli, yaşlı, hasta, muhtaç, afetzede, öksüz-yetim vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Karabiga Belediyesi ailesi olarak toplumun her kesiminin huzuru ve rahatı için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Ekiplerimiz şimdi de tespit ettikleri yatağa bağımlı hastalara özel üretim hasta yatağı dağıtımı yapıyor. Evlerine kadar gelerek yatakları bizzat seriyorlar. Bu tür hizmetler bize çok büyük mutluluk veriyor. Onları bir nebze mutlu edebilirsek ne mutlu bizlere" diye konuştu.

Karabiga Belediyesinin yaptığı hizmetleri her zaman takdirle karşıladıklarını söyleyen vatandaşlar ise belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi