Memleket Partisi Sözcüsü istifa etti! Memleket Partisi Sözcüsü istifa etti!
Geçtiğimiz gün CHP İlçe binasında üyelerle bir araya gelen Alper ŞEN ve Ergün TULNAY Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundukları 3 aylık süre içerisinde yapılan tüm çalışmaları anlattı.

“Biga İçin Çalışmak Sorumluluğumuzdur”

İlçenin hizmet beklediğini belirten Alper Şen; “Değerli üyelerimiz, gerçekleştirdiğimiz toplantı hem sohbet, hem de 3 ay içerisinde ne yapıldı, ne yapılmadı, sizin beklentiniz, vatandaşın beklentisi, vatandaş ne ön görüyor, biz ne gibi çalışmalar içerisindeyiz, bu başlıkları konuşacağımız bir toplantı. İlçemiz bizden hizmet bekliyor. Bu beklentileri karşılamak ve üzerine bir şeyler koymak bizim en büyük sorumluluğumuzdur” dedi.

İlçeyi üst seviyelere taşımaya çalıştıklarını belirten Ergün Tulnay; “Biga için büyük mücadele veriyoruz. Yapılan tüm çalışmaları bu toplantıda sizlere aktarmak için bir araya geldik. Hak ve hukuk kuralları içerisinde, şahsi anlamda hiçbir derdimiz yok. Bizim için varsa yoksa Biga.” Dedi.

CHP İlçe Başkanı Osman Öztürk başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve üyeler katıldı.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi