Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı
AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, ve meclis üyeleri ziyaretler kapsamında Biga Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu.

AK Parti Biga İlçe Başkanlığı, ilçe ve köylerde görev yapan muhtarları ziyaret etti. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarların önemli bir hizmeti yerine getirdiğini vurgulayan AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, “Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yürüttüğümüz muhtarlarımızla aramızda bir gönül bağı var. Bu bağ AK Parti iktidarı döneminde daha da pekişti. Cumhurbaşkanımız muhtarlarımız için yapılan çalışmalarla bizzat ilgilenerek bu görevi ne kadar önemsediğini bizlere gösterdi. Bizler de ilçemizde ve köylerimizde görev yapan muhtarlarımızla aynı hassasiyetle çalışıyoruz. Emeklerinden ötürü tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah ise ziyaret için AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Satılmış’ın da katıldığı ziyarette İl Genel Meclis üyeleri muhtarlara bu yıl yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi