Meteoroloji uyarmıştı! Çanakkale kuvvetli yağışın etkisinde! Meteoroloji uyarmıştı! Çanakkale kuvvetli yağışın etkisinde!
Sivil Toplum Platformunun (STP) 150. toplantısı Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır başkanlığında Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, CHP İlçe Başkanı Osman Öztürk, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Borsa Başkanı Mesut Okyay, Ziraat Odası Başkanı M.Güray Ergün, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, BİSİAD Başkanı İsmail Özer ve üyeler katıldı.

Toplantıda Biga Motosiklet Festivali (MOTOFEST) ile ilgili Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Özgün Candar organizasyon ile ilgili bilgiler aktardı.

Candar, "Motosiklet camiası çok bilinçli, ülkesini keşfetmeyi çok seven, parasının Türkiye'de kalmasını isteyen bir camia. Sivil toplum kuruluşları arasında sosyal medyayı en aktif kullanan, Amerikan filmleri ve deri yeleklerin yanlış anlaşılmasından kaynaklı bir ön yargı var. Motosiklet camiası sosyal projelerde de önde gelir. Her şehirde birden fazla motosiklet denekleri ve kulüpleri var. Bunlar hiçbir zaman rakip olmaz aksine yapılacak sosyal projelerden önde görürsünüz. "Motosiklet Festivali" Biga’nın marka değeri olabilecek bir etkinlik olacak" dedi.

YASEMİN ÖZDEŞ




Editör: Haber Merkezi