Muhtar sevenlerini üzdü... Mazbata alacağı gün hayatını kaybetti Muhtar sevenlerini üzdü... Mazbata alacağı gün hayatını kaybetti
Biga Belediyesi Alişdede Bilgi Evi Konferans Salonu'nda yapıldı. Genel kurul, Boşnak derneğinin yönetici ve üyelerini bir araya getirdi.

Biga Belediyesi Alişdede Bilgi Evi Konferans Salonu'ndaki Biga Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Kurulu, geçtiğimiz Cuma akşamı yapıldı. Genel kurulda derneğin yeni yönetim, denetim ve disiplin kurullarıyla danışma kurulu üyeleri de belirlendi. Biga Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Erkap, 2017 yılından bu yana yürüttüğü görevi Süleyman Duran’a devretti.

Eski Başkan Ergün Erkap, “2017 yılından bu yana yürüttüğüm Biga Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığı görevim bu akşam itibari ile son bulmuştur. Bu görevi onurumla ve aktif bir şekilde yerine getirebilmiş olmaktan şeref duyuyorum ve bu süreçte desteklerini eksik etmeyen tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya katılan Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni dernek yönetimine görevinde başarılar diledi.

Yeni yönetim kurulu; Süleyman Duran, Müjdat Kuzu, Celal Sarı, Berkant Yavuz, Bilal Akkuş, Volkan Erel, Rafet Bayram isimlerinden oluştu.

Denetim kurulu ise Kamik Kuzu, Bora Açıkgöz, Recep Kocabıyık isimlerinden oluştu.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi