TFF 3. Lig'de sonuçlar TFF 3. Lig'de sonuçlar
Türkiye Atletizm Federasyonu İstanbul Atletizm İl Temsilciliği tarafından İstanbul Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleşen “Komple Atlet Salon Ligi Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonası ve Salon Olimpik Deneme Yarışmaları” sona erdi.
Çok sayıda sporcunun katılımı ile yapılan atletizm yarışmalarında Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu Mustafa Anıl KORKMAZ, 4351 puan ile Türkiye şampiyonu, genel toplamda 8545 puan ile Türkiye 2.si oldu.

Antrenör Başak EVREN KORKMAZ milli takıma giren Mustafa Anıl KORKMAZ’ı tebrik ederek; “Türkiye Atletizm Federasyonu ve İstanbul Atletizm İl Temsilciliği tarafından İstanbul'da yapılan Komple Atlet Salon Ligi Türkiye Şampiyonası Yarışmaları tamamlandı. Çok sayıda sporcunun katılımı ile yapılan atletizm yarışmalarında ilimizi temsilen Mustafa Anıl KORKMAZ katıldı. Mustafa İstanbul’da düzenlenen komple atlet finali (çoklu branşlar) yarışmaları sonucunda Milli Takıma girmeyi başardı ve Türkiye 2.si oldu. 22-23 Şubat’ta Bulgaristan da düzenlenecek çoklu branşlar yarışmalarında ülkemizi temsil edecek. Kendisini tebrik ediyoruz” dedi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise genç sporcuyu tebrik ederek “Biga Belediyesi olarak destek verdiğimiz Biga Gelişim ve Gençlik Spor Kulübü'nün başarısı hepimizi gururlandırdı. Kulüp sporcularından Mustafa Anıl Korkmaz kardeşimizin İstanbul'da düzenlenen Komple Atlet Ligi Finali ve Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olduğunu ve Milli Takım’a seçildiğini öğrendik, gururlandık. Mustafa Anıl kardeşimizi tebrik ediyor, Bulgaristan’da düzenlenecek yarışmada başarılar diliyorum. İlçemizin çocuklarının sporla haşır neşir olması, sporun ve sporcunun desteklenmesi noktasında taşın altına elimizi koymaya her zaman devam edeceğiz.” Dedi.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi