Çanakkale Eceabat'ta tarım sektör toplantısı düzenlendi Çanakkale Eceabat'ta tarım sektör toplantısı düzenlendi
Üyelerinin sorunlarını, dertlerini bizzat köylerine giderek yüz yüze konuşarak çözmeye ve çözüm önerisi sunmaya önem ve gayret gösteren Ergün, üyelerinin taleplerini dinledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ergün; “Her zaman üyelerimle iç içe bir araya gelerek bilgi veriyor ve taleplerini dinliyorum. Devlet büyüklerimizle bir araya gelerek üyelerimizin taleplerini kendilerine iletiyorum. Makamlar gelip geçici, önemli olan görevimiz boyunca kaç kişinin yarasına merhem olmuşuz, üyelerimize üreticilerimize nasıl ne şekilde faydalı olmuşuz o dur. Göreve geldiğimiz gün itibarı ile azim ve gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız Biga tarımını en üst seviyeye ulaştırmak ve çiftçimizi bilinçlendirerek emeklerinin karşılığını almasını sağlamak. Onun için çiftçinin hak ettiği değeri göreceğine inanıyorum” dedi.

Başkan Ergün’ün ziyaretinden memnun olan üyeler çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

OVACIK, KATRANCI, EYBEKLİ, KAPANBELEN ve SARIKAYA köylerini ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanımız M. Güray Ergün’e Meclis Başkanı Taner Kömürcü, Yönetim Kurulu Üyeleri ve personel eşlik etti.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi