Biga’da %75 hibe destekli çeltik tohumu dağıtıldı Biga’da %75 hibe destekli çeltik tohumu dağıtıldı
Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek tebriklerini ilettiler.

ZİRAAT ODASI YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Çalışma arkadaşlarıyla birlikte ziyaretini gerçekleştiren Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün, “Osman Öztürk ve ilçe yönetimine üstlendikleri görevde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sırasında çiftçilerin içerisinde oldukları durumdan bahseden Başkan Ergün, “Yeni yönetime başarılar diliyorum. Siyaset çaba gerektiriyor. Doğru birdir ve doğru yolda ilerlendiğinde her zaman kazanılacağına inanıyorum.” dedi.

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün ve çalışma arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Öztürk, hem çiftçi kesiminin, hem de esnaf kesiminin ekonomik darboğazdan dolayı sorunlar yaşadıklarına vurgu yaparak, “Maalesef ki Cumhuriyet tarihinin en büyük işsizlik problemi ile karşı karşıyayız. Ülkemizde işsizlik probleminin çözülmesi, insanlarımızın hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşabilmesi ve gelecek kaygısı yaşamamaları için Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması gerekiyor. Bu noktada CHP olarak toplumun tüm kesimlerine hitap etmeye, onların desteğini alarak, yekvücut olarak iktidara gelmeye ve yaşanan sorunları aşmaya çaba sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi