O ilde geçersiz oylar yeniden sayılacak O ilde geçersiz oylar yeniden sayılacak
Gerçekleşen ziyarete CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, İlçe kongrelerini tamamladıktan sonra İl Başkanlığı kongresini yapacaklarını belirtti ve CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, kendilerine yeni dönemde de başarılar diledi.

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, burada yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Sizlerin de bildiği gibi İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Delegelerimizin takdiri ile İlçe Başkanlığı görevine seçildim. Önümüzde İl ve daha sonra Kurultayımız var. Cumhuriyet Halk Partisi yapacağı bu kurultayın ardından emin adımlarla İktidar yolculuğuna yürüyecek. Ben bugün bizleri ziyaret eden İl Başkanım İsmet Güneşhan ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, yapılacak İl Kongresinde başarılar diliyorum” dedi.

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan’da yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimiz tarafından belirtilen kurultay takvimimiz işlemeye devam ediyor. Takvimimiz gereği İl Kongrelerimiz ve ardından Olağan Kurultayımızı yapacağız. Ben bir kez daha İlçe Başkanlığına seçilen Osman Öztürk ve Ekibini kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi