Üzücü Vefat: Biga esnafının acı günü Üzücü Vefat: Biga esnafının acı günü
Oluşturduğu 26 kişilik özel ekip ile istasyon çalışanlarını şirketin ortak değerleri ve müşteri odaklı hizmet doğrultusunda eğiten Petrol Ofisi, son olarak Biga’daki istasyonlarının çalışanlarına işbaşı eğitimi verdi. Ön sahada hizmet kalitesinin artmasına yönelik verilen ve istasyon çalışanlarının deneyimlerini paylaşma fırsatı buldukları bu eğitimde, ‘takım olma’ bilincinin önemine vurgu yapıldı.

Türkiye akaryakıt ile madeni yağlar ve kimyasallar sektörlerinin geleneksel lideri Petrol Ofisi, sunduğu benzersiz ürün ve hizmetlerin yanı sıra hayata geçirdiği müşteri odaklı eğitim programlar ile sektördeki farkını ortaya koyuyor. Petrol Ofisi, bu doğrultuda eğitim ve iş geliştirme uzmanlarından oluşturduğu 26 kişilik özel ekip ile şirketin ortak değerlerini oluşturan; Müşteri Odaklılık, Mükemmeliyetçilik, Yenilikçilik, Bütüncül Dürüstlük, Takım Ruhu, Sorumluluk ve Milli Gurur konularında toplam kaliteyi arttırma amacı ile saha çalışanlarına eğitim vermeye başladı.

“Güvenlik ile birlikte müşteri odaklı hizmet”

Bugüne kadar Türkiye’nin 60 farklı noktasındaki 1.110 istasyonda, toplam 2.564 istasyon çalışanına verilen işbaşı eğitimi bu kez Biga’da yapıldı. Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen eğitimde; Petrol Ofisi Vizyon & Misyon & Ortak Değerler, SEÇ-G (Sağlık Emniyet Çevre ve Güvenlik), Etkili İletişim, Müşteri Memnuniyeti ve Hizmet Adımları, Ürün Bilgisi ve Portal Kullanımı gibi başlıklarda çalışanlara önemli bilgiler verildi. Ön sahada hizmet kalitesinin artmasına yönelik verilen ve istasyon çalışanlarının deneyimlerini paylaşma fırsatı buldukları bu eğitimde, ayrıca ‘takım olma’ bilincinin önemine vurgu yapıldı. 2019 yılında başlatılan ve bugüne kadar yaklaşık 150 kez verilen işbaşı eğitimleri ile akaryakıt satış görevlilerinin, SEÇ-G kuralları çerçevesinde güvenlik ile birlikte müşteri odaklı hizmet sunmaları sağlandı. Bu eğitimlere katılan çalışanlar aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Akaryakıt ve Otogaz İkmal Dolum Elemanı” mesleki yeterlilik sertifikasının da sahibi oldular. Petrol Ofisinin, farkını ortaya koyan ve sektörde bir ilk olan sertifika ile çalışanların iş gücü olarak daha fazla tercih edilmelerinin önü açıldı.


YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi