Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek
Türkiye Atletizm Federasyonu İstanbul Atletizm İl Temsilciliği tarafından İstanbul Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleşen Komple Atlet Salon Ligi Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonası ve Salon Olimpik Deneme Yarışmalarında Türkiye şampiyonu olan Mustafa Anıl KORKMAZ ve Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yöneticileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'i makamında ziyaret etti.

Şampiyon Mustafa Anıl KORKMAZ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Millî Eğitim Müdürü Erkan Bilen “Bizler, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerde de en önde olmasını çok önemsiyoruz. Türkiye Salon Şampiyonası ve Salon Olimpik Deneme Yarışmalarında Biga’mızı başarıyla temsil ederek Türkiye şampiyonu olan öğrencimiz Mustafa Anıl KORKMAZ’ı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Bilen, ziyaret sonunda 22-23 Şubat'ta Bulgaristan da düzenlenecek Uluslararası Komple Atlet Şampiyonasında başarılı sporcuya başarılar diledi.

CAHİT MAVİLİ



Editör: Haber Merkezi