64 işçi alımı yapılacak 64 işçi alımı yapılacak
15 şubat 2020 Cumartesi günü yapılacak Biga Kent Konseyi Genel kurulu öncesi, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı'nın çağrısı ile Biga'daki 7 siyasi partinin başkanları bir araya geldi. Birlikte yönetim ve halkın yönetim süreçlerine katılması için var olan Kent Konseylerinde, Tüm Türkiye’de uygulanması istenilen birliktelik Biga'da gerçekleşti.

Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı, “Bizler siyaset için değil Biga için bir aradayız. Kent yönetiminde, belediye meclisinde temsilcilerimiz var. Fakat temsilciliği olmayan partilerinde kent yönetiminde olması bizler için önemli. Biga her kesimden her düşünceden biz olmayı başarmış bir şehir olmakla övünürken, yapılacak projelerde, atılacak adımlarda, alınan kararlarda bir olmayı başarabilen bir şehirdir. Bunun ispatı da siyasetçilerin bir arada olmasıdır. Nasıl ki Türkiye Cumhuriyeti için; Söz konusu vatansa gerisi teferruattır dediysek, Biga içinde ; Söz konusu Biga’ysa gerisi teferruattır diyoruz.” Dedi.

Toplantıda ilçe başkanları, bu birlikteliğin örnek alınmasını Biga bunu başarmışken bütün ilçelerde ve illerde neden olmayacağını ifade ettiler.

Şehrin sorunlarına çözüm önerileri geliştirmek üzere her üç ayda bir toplanma kararının alındığı toplantıdan çıkan kararda bir sonra ki toplantı Ak Parti Biga ilçe başkanı Ahmet Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleşmesine karar verildi .

Toplantıya katılan siyasi parti İlçe Başkanları AK Parti'den Ahmet ŞAHİN, CHP'den Osman Öztürk, MHP'den Salih Altınkaya, İyi Parti'den Mahmut Aydemir, Vatan Partisi'nden Hüseyin Çimen, Yeniden Refah Partisinden Enes Şahin ve Saadet Partisinden Başkan vekili Metin Yazan Kent Konseyi başkanı Metin TATLI ya Biga Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerine ve Genel kurul üyelerine teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler .

YASEMİN ÖZDEŞ







Editör: Haber Merkezi