Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
Biga Ticaret Borsası, kendi bünyesinde hizmete açtığı Biga Ticaret Borsası Anaokulu ile de okul öncesi eğitime öncülük ediyor. Hamdibey Mahallesi Keloğlan parkında yaşları 3 ile 6 arasındaki öğrencilere eğitim veren Biga Ticaret Borsası Anaokulu birinci hizmet yılını kutladı. Öğretmen, öğrenci ve veliler rengarenk balonlarla süslenen anaokulun birinci hizmet yılını çeşitli gösterilerin yer aldığı etkinlikle kutladı.

Çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan veliler ise Biga Ticaret Borsası Anaokulundan son derece memnun olduklarını söyledi.

Biga Ticaret Borsası Başkanı Mesut Okyay, eğitime olan desteklerinin her daim devam ettiğini söyledi. Biga Ticaret Borsası Anaokulunda öğretmen, öğrenci ve veli üçlüsünün huzur içinde bir yılı geride bıraktığını dile getiren Okyay, bu birlikteliğin gelecek yıllara da sevgiyle taşınması dileğinde bulundu.

Kutlama programına Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet KESKİNER, Sıtkı KEÇECİ, İlçe Emniyet Müdürü Şafak ÖZKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, Ticaret Borsası Başkanı Mesut OKYAY, Şube Müdürleri Ebru KAYA, Duygu ÇEVİRGEN UZUN, Okul Kurum Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi