Milletvekili İstifa Etti! Milletvekili İstifa Etti!
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Öztürk ve bazı yönetim kurulu üyeleri ilçe genel kurulunun ardından kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Bigaspor Kulüp Başkanı Serkan Özkan ve Adaspor Kulüp Başkanı Muharrem Korkmaz’a
iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette CHP İlçe Başkanı Osman Öztürk, ziyaretin hem nezaket hem de iadeyi ziyaret olduğunu söyledi. Öztürk, "Başkanlarımız gerçekleştirdiğimiz ilçe kongresinin ardından başarı dilemek için bizleri ziyaret etmişlerdi. Bizler de yönetim kurulumuz ile birlikte kendilerine hem nezaket hem de iadeyi ziyarette bulunduk." dedi.

Başkanlar ise ziyaretten son derece memnun olduklarını söyledi. Yeni yönetime başarılar dileyen başkanlar, "CHP ilçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. CHP kongresinden sonra kendilerini ziyaret ettik ve başarılar diledik." şeklinde konuştular.

Ziyarette CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine CHP Çanakkale Milletvekili Özgür CEYLAN eşlik etti.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi