Biga'da Parkinson Hastalığına Dikkat Çekildi: Uzmanlar Uyarıyor! Biga'da Parkinson Hastalığına Dikkat Çekildi: Uzmanlar Uyarıyor!

CHECK-UP NEDİR ?

Erken teşhis amacıyla şu anda ki sağlık durumunuzu belirlemek için yapılan muayene ve testlere check-up adı verilir. Amaç;hastalıkları erken tanımak ve hatta hastalık oluşmadan engellemektir.Erken teşhis bugün tüm dünyada bir çok hastalığın tek tedavi şansı olduğu bilinmektedir ve check-up'ın hayat kurtardığı unutulmamalıdır.

CHECK-UP NEDEN GEREKLİDİR ?

Hastalıkların, özellikle kronik hastalıkların hemen hepsinin belirtisi ya da günlük yorgunluk ve sıkıntılara bağlı olduğu düşünülen hafif belirtilerle seyrettiği bir dönem vardır.
Organların rezerv kapasitelerinin kullanıldığı bu dönemin sonucunda kalıcı hasar ve rezervin tükenmesi ile birlikte ortaya çıkar. Bu noktadan sonra çözümler çok daha zordur. Daha sonra ortaya çıkacak bir hastalığın ya da var olan riskin erken tanısı, uygulanacak check-up programı ile mümkündür.

CHECK-UP AŞKINA FIRSATI

Özel Biga Can Hastanesi 14 Şubat Sevgililer Gününe özel başlattığı “CHECK-UP AŞKINA” paketi ile müşterilerine indirim imkanı tanıyor. Şubat ayı boyunca geçerli olacak paket hakkında 444 44 17 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi