Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen başkanlığında yapılan toplantıya Şube Müdürleri Ebru KAYA, Duygu ÇEVİRGEN UZUN, Yusuf YALÇIN ve tüm okul kurum müdürleri katıldı.

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı 2. Yarıyıl Dönem Başı Müdürler Toplantısında geride kalan 1.dönem değerlendirmesi, 2.dönemde yapılacak çalışmalar, dikkat edilecek hususlar ve uygulanacak projeler ile ilgili konular görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen yaptığı açıklamada, “2019/2020 eğitim öğretim yılının 2.döneminin daha verimli ve başarılı geçmesi amacıyla okul kurum müdürlerimizle görüş alışverişinde bulunduk. Yapılacak çalışmaların planlamasını yaptık. Okul ve kurumların son durumları hakkında bilgi aldık. 2.Dönem Eğitim Öğretim yılının hem akademik hem de sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı geçmesi ve hayırlı bir yıl olması temenni ediyorum” dedi.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi