MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı
Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Bursluluk Sınavı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Doğa Koleji Biga Kampus Müdürü Musa Çetin, “Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz.” Dedi

“Dünyayı iyi yetişmiş çocuklar değiştirecek” sloganıyla 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ve iki gün süren sınav, Türkiye'nin dört bir yanındaki Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı olarak gerçekleşti.

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na öğrenciler kadar veliler de yoğun ilgi gösterdi. 15 Şubat’ta 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflar, 16 Şubat’ta ise 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla tamamlanan sınavlarda veliler kampüs kafeteryasında yada konferans salonlarında gerçekleşen akademik bilgilendirme ve rehberlik sunumlarına katıldılar. Sınavda başarılı öğrenciler %100'e varan eğitim bursundan yararlanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.

Bir çok öğrencinin katıldığı 15-16 Şubat Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'nda Doğa Koleji Biga Kampüs Müdürü Musa Çetin, “Bizlere inanan, güvenen ve bursluluk sınavına yoğun ilgi gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.” Dedi.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi