Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek
Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Programı kapsamında Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Özel Biga Çizgi Koleji öğrencilerine bağımlılıkla mücadele semineri verildi. Dr. Mehmet Emin Gürün ve İlknur Özçelik, öğrencilere bağımlılık konusunu anlatarak bağımlılığa karşı herkesin sorumlu olduğunu söylediler.

Öğrencilere uyuşturucu maddenin zararları konusunda bilgiler veren Dr. Mehmet Emin Gürün,"Madde bağımlılığı ve uyuşturucu madde kullanımı ülke genelinde önemli bir sorun. Herkesin madde bağımlılığı konusunda sorumluluk üstlenmesi gerekiyor. Bu mücadelenin en önemli unsurları farkındalık ve korunmadır. Bu unsurların gerçekleşmesi için de olmazsa olmazımız eğitimdir. Bu kapsamda hem çevremizi hem de öğrencilerimizi uyuşturucu maddeden korumak için eğitimlerimiz devam ediyor."dedi.

Çizgi Koleji Biga Kampus Müdürü Hasan Hüseyin Sargın ise eğitim sonrası Dr. Mehmet Emin Gürün ve İlknur Özçelik teşekkür etti.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi