MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı
Özel Biga Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin ve Ayşegül ÜZEL, Bade Cemre ERGEN, Dilasu ENGİN, Ecrin ÇAKIR, Eylül Nisa TAŞKIRAN, Serra ERGÜN ve Gülce AK'tan oluşan Doğa Koleji Küçük Kız Basketbol Takımı, koçları Semih ERAYMANLI İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret ettiler.

2019-2020 Eğitim-öğretim döneminde yapılan Küçük Kızlar Basketbol turnuvasında il birincisi olan Doğa Koleji Küçük Kız Basketbol Takımı, Kampüs Müdürü Musa Çetin, koçları Semih Eraymanlı Milli Eğitim Müdürü Bilen’i makamında ziyaret ettiler.

Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin ilimizde yapılan ilköğretim okulları arası Küçük Kızlar Basketbol Turnuvasında il birincisi olan basketbol takımının, 19-22 Mart tarihlerinde Kırklareli'nde yapılacak olan Küçük Kızlar Grup birinciliği maçlarına katılacaklarını söyledi.

Müdür Bilen ziyaretçilerle sohbet ederek eğitim öğretimin yanı sıra sosyal aktivitelerde öğrencilerin göstermiş olduğu başarılardan dolayı okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Müdür Bilen; “Eğitim camiası olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Kırklareli ilinde yapılacak olan grup birinciliği maçlarında ilimizi temsil edecek Biga Doğa Koleji Küçük Kızlar Basketbol takımı öğrencilerine başarılar diliyorum.” Dedi.

Ziyaret, Küçük Kızlar Basketbol takımının Kırklareli'nde yapılacak grup birinciliğinde başarı sözü vermesiyle sona erdi.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi