Biga Belediyesinden su kesintisi uyarısı Biga Belediyesinden su kesintisi uyarısı
Biga’nın tanınmış iş adamlarından NETSAN Mobilyanın sahibi Önder Yavaşça’nın eşi Didem Yavaşça Pakt Plus AVM’deki yerinden sonra İstiklal Mahallesi Kurtuluş Caddesinde ikinci şubesinin açılışını yaptı. İç giyim sektöründe ünlü markaları bir araya getiren farklı bir konsept sunan mağazanın açılış kurdelesini Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan kesti. Açılışa Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan eşi Feride Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu, MHP İlçe Başkanı Salih Altınkaya ve yönetimi, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ilçe ekonomisinin her geçen gün geliştiğini belirterek “Şehrimizde sık sık girişimci vatandaşlarımızın açılışlarına katılıyoruz. Yeni yatırımların yapılması ilçe ekonomisine katkı sağlıyor. Bu gün de farklı bir konseptle hizmet veren bir giyim mağazasının açılışını gerçekleştiriyoruz. Hem mahallemize, hem bütün Biga’ya hem de burayı açan Safir Mağazalarının Sahibi Didem Yavaşça’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Açılış duasının ardından mağazayı gezen Başkan Erdoğan ilk alış verişi yaparak mağaza sahibi Didem Yavaşça’yı tebrik etti.

İstiklal Mahallesi, Kurtuluş Caddesi No:7’de faaliyete başlayan Safir İç Giyim Mağazası, ünlü iç giyim markalarının ürünlerinin yanı sıra bay, bayan ve çocuk eşofman, çorap ve çamaşırlarına reyonlarında yer veriyor.
Yasemin Özdeş


Editör: Haber Merkezi