Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
Öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak ve hedeflerine ulaşmaları noktasında bazı liseleri tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen gezi kapsamında Özel Koç Lisesi ve Kadıköy Atatürk Fen Lisesi ziyaret edildi.
Lise tanıtım gezileriyle ilgili Biga Doğa Koleji tarafından yapılan açıklamada “Kazan ya da kaybet, her zaman yükseği hedefle. Üst öğrenim kurumlarına yerleşmek için sınava hazırlanan 8’inci sınıf öğrencilerimize lise tanıtım gezisi düzenlendi. Gezi, öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak ve hedeflerine ulaşmaları noktasında bazı liseleri tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlendi. Gezimizin güzergâhı Özel Koç Lisesi ve Kadıköy Atatürk Fen Lisesi’ydi. Öğrenciler ve öğretmenler, gezi tanıtımında görevli lise öğrencileri eşliğinde karşılandı. Okulun saatleri, okul dersleri, öğretmenleri, yurtları gibi konularda ön bilgi verildikten sonra öğrencilerin soruları alındı. Ayrıca okul tanıtım gezisi sırasında bize eşlik eden ve liseyi daha detaylı tanımamızı sağlayan lise öğrencilerinden sınavlara nasıl hazırlandıkları, nasıl bir program izledikleri, sosyal etkinliklere nasıl vakit ayırdıkları hakkında ipuçları alındı. Daha sonra öğrencilerle birlikte okul gezilerek öğrencilere tanıtıldı. Sevgili öğrencilerimizin hayallerine kavuşması dileklerimizle” denildi.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi