CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç

İYİ Parti Biga İlçe Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Bigalı kadınlara kırmızı karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

Bigalı kadın esnafı dolaşarak karanfil dağıtan İYİ Parti Biga İlçe Teşkilatının bayan üyeleri, Bigalı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Konuyla İlgili konuşan İYİ Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir; “Kadınlar Günü, toplumun yapı taşı olan kadınların, eşit haklar sağlanması yolunda atılan adımların simgesi olarak önemli bir gündür. Ancak kadın bir gün değil her gün hatırlanmalı, herhangi bir ayrım yapılmaksızın toplumun olmazsa olmazı oldukları her anlamda gösterilmelidir. Kadınlarımız sadece evin içinde değil iş ve toplumsal hayatımızda da çok önemli bir role sahiptir. İhtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızdır. Bu vesile ile başta toplumun yapı taşı, umudun ve barışın temsilcisi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi