Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü
AK Parti Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci yaptığı açıklamada, projenin Elazığ'da ki depremzede çocuklara umut olabilmek ve oradaki çocukların sahipsiz olmadıklarını gösterebilmek amacıyla İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün önderliğinde başlatıldığını dile getirdi.

Projeye, AK Parti Biga Kadın Kolları olarak katkı vermek istediklerini ve çalışmalar neticesinde el emeği bebekler ürettiklerini ifade eden Nesrin Sirkeci, "Projede asıl olanın el emeği olması projeyi daha da anlamlı kılıyor. Örgü bebekler, 23 Nisan çocuk Bayramı’nda çocukların yüzünü gülümsetecek. Bizler AK Kadınlar olarak bu projeyi yürütürken, gönüllülük esasıyla çalıştık." diye konuştu.

Elazığ'da ki depremzede çocuklar için el örme bebekleri gönderdiklerini belirten Sirkeci, “Bir nebzede olsa çocuklarımızın yüreklerine dokunmuş olmak bizleri de çok mutlu etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” Dedi.


YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi