Art arda depremler! Bu sefer 4.4 Art arda depremler! Bu sefer 4.4
Tüm dünyayı saran corona virüsü ile mücadele kapsamında Biga Esnaf Teşkilatı yoğun bir mücadele başlattı. Vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan toplu taşıma araçları, işyerleri ve kurumlarda Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, Kahveciler Odası Başkanı İlhan Yavuz ve Lokantacılar Odası Başkanı Emin Aktaş ile ortak bir çalışma yürütülerek corona virüsü ve diğer zararlı bakterilerle mücadele kapsamında ilaçlama ile dezenfekte çalışmalarına başladı.

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, hergün yüzlerce kişinin vakit geçirdiği toplu kullanım alanlarında corona için önlem almaya çalıştıklarını söyledi. Bu kapsamda esnaf odaları başkanları ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Biga’da bulunan
İşyerlerinde ilaçlama ve dezenfekte işlemi yaptırmak isteyen üyelerin oda ile irtibata geçmelerini istedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mutur, “Biga Esnaf Teşkilatları olarak halkımızın sağlığını ve huzurunu sağlamak için ülkemizde de görülmeye başlayan corona virüsü ve diğer zararlı bakterilerle mücadele kapsamında toplu taşıma araçları, işyerleri ve kurumlarımızda ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Bu bağlamda iş yerlerine ilaçlama ve dezenfekte işlemi yaptırmak isteyen üyelerimiz odamız ile irtibata geçmeleri rica olunur.” Dedi.

MEHMET ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi