Çanakkale'de Pazar günü elektrik kesilecek! 5 saat elektrik kesintisi…. Çanakkale'de Pazar günü elektrik kesilecek! 5 saat elektrik kesintisi….
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla Biga'daki BTM Alışveriş merkezinde yapılan dezenfeksiyon çalışması kapsamında ortak kullanım alanları başta olmak üzere, tüm mağazaların, işyerlerinin kapı kolları, merdiven, asansör, giriş kapıları, lavabolar ve otopark dahil olmak üzere ilaçlanıp, dezenfekte edildi.

BTM Alışveriş Merkezi Başkanı Gülümser Esen yaptığı açıklamada, "Ziyaretçilerimizin güvenli ve hijyenik ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için merkezimiz düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. " diye konuştu.

Türkiye'de koronavirüs vakası görülmesinden sonra çalışmalarını 24 saat ara ile yaptıklarını belirten Esen, şunları kaydetti:

"Görevli arkadaşlarımız, ziyaretçilerimiz temas ettiği tüm ekipmanlara hijyen çalışması yapıyorlar. Alışveriş merkezleri kapalı bir ortam olduğu için de içerideki hava sirkülasyonun da dezenfekte edilmesi lazım. Bu çalışmayı, alışveriş merkezimizin klima merkezinde de gerçekleştiriyoruz. Ziyaretçilerimiz adına elimizden geldiği kadar sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturmak adına tüm önlemlerimizi alıyoruz."

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi