Tarihi Gelibolu Yarımadası'nı milyonlarca kişi ziyaret etti Tarihi Gelibolu Yarımadası'nı milyonlarca kişi ziyaret etti
Biga Belediye Başkanlığının katkıları ve Şoförler Odası Başkanlığının organizasyonu ile ilçede ticari toplu taşıma hizmeti yapan araçlar Koronavirüsüne karşı koruma tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi. Hızlı ve özenli bir çalışma gerçekleştiren ekipler, Biga genelindeki ticari toplu taşıma hizmeti yapan araçları dezenfekte ederek vatandaşların güvenli yolculuk etmesini sağladı.

TAKSİLERDE KORONAVİRÜSE KARŞI ÖNLEM
Ticari taksilerde yapılan uygulama kapsamında araçların içi ayrıntılı bir şekilde dezenfekte edildi. Yapılan uygulama ile vatandaşların kullandığı taksiler virüslere karşı daha hijyenik hale getirildi. Biga Belediyesi’nin dezenfekte uygulamaları ilçenin birçok noktasında aralıksız devam ediyor.

BAŞKAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR
Şehir içerisinde sefer yapan otobüslerin daha öncede Biga Belediyesi tarafından dezenfekte edildiğini belirten Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, “Biga Belediye Başkanlığımızın katkıları ve oda başkanlığımızın organizasyonu ile ilçemizde
ticari toplu taşıma hizmeti yapan araçlarımızı Corona Virüsüne karşı koruma tedbirleri kapsamında dezenfekte ilaçlamalarını yaptık. Halkımıza sağlıklı, hijyenlikli yolculuklar diler, üyelerimize sağlıklı kazasız belasız bol bereketli kazançlar dilerim. İlaçlamada bizlere en iyi hizmeti veren Biga Belediyesine belediye çalışanı kardeşlerimize ve şefimize de teşekkürlerimizi sunarım” şeklinde konuştu.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi