Bakan Güler, Marles ile Çanakkale’de görüştü Bakan Güler, Marles ile Çanakkale’de görüştü
Gümüşçay Belediyesi korona virüsü salgınına karşı önlemleri artırarak sürdürürken Başkan Adnan Pastırmacı, sağlık ekipleri ile birlikte kapı kapı gezerek yaşlıları ziyaret etti, salgın hastalık ile ilgili sokağa çıkmamaları için gerekli uyarıları yaptı.

Gümüşçay Belediyesi, yaşlıların yanında
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgınına karşı ilk günden itibaren önlemlerini alan Gümüşçay Belediyesi, özellikle 65 yaş üstü yaşlılar için seferber oldu. Belde genelinde okullarda, camilerde, kamu kurumlarında ve halkın yoğunlukla kullandığı noktalarda düzenli olarak dezenfekte ve izolasyon çalışmalarını yürüten Gümüşçay Belediyesi ekipleri bu kez de yaşlıları tek tek ziyaret ederek sokağa çıkmamaları için uyardı.

Sizler Bizim İçin Çok Değerlisiniz

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu, daha sonra korona virüsüne karşı çeşitli uyarılarda bulundu. Yaşlı vatandaşlara, "Evinizden zorunlu olmadıkça çıkmayın" diye seslenen Başkan Pastırmacı, "Başta sizler olmak üzere kronik hastalığı olan tüm vatandaşlarımızda etkisini daha fazla hissettiren korona virüsüne karşı etkin önlemler alınması gerekiyor. Gümüşçay Belediyesi olarak bu konuda bizlere düşen ne gerekiyorsa yapıyoruz" dedi.

"Salgın bitene kadar evden çıkmayın"

Korona virüsü ile mücadelede vatandaşların Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan kurallara ve kişisel hijyene dikkat etmeleri gerektiğini hatırlatan Başkan Adnan Pastırmacı, "Korona virüsü salgını geçene kadar çok önemli bir durum olmadıktan sonra kesinlikle dışarıya çıkmayın. Bir ihtiyacınız olursa bizi arayın. Bizler size her konuda yardımcı olacağız. Bu süreci hep birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı.

Pastırmacı ayrıca, "Her konuda ihtiyacınızı karşılamaya hazırız. Bunun için belediyemizin 0286 352 38 80 - 0543 352 18 17 numaralı telefonunu aramanız yeterli" bilgisini de verdi.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi