Çanakkale'de göçük sonucu ölen 2 kişinin cenazesi defnedildi Çanakkale'de göçük sonucu ölen 2 kişinin cenazesi defnedildi
İlçe Başkanı Salih Altınkaya bu tür süreçlerin zor olduğunu, milli birliğe en fazla böyle zamanlarda ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek “Çin merkezli olarak tüm dünyada baş gösteren ve ülkemizde de görülmeye başlayan Koronavirüs Kovid-19 salgını ülkemizde alınan sıkı önlemlere karşın maalesef görülmeye başladı. Bu salgın ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığımızın çalışmaları Genel Merkezimiz nezdinde takip edilmektedir. Geçtiğimiz günlerde Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın teşkilatlara yönelik bir mesaj yayınladı. Bu mesajı teşkilatlarımıza iletti. Bizlerse Biga'da Koronavirüs Kovid-19 salgını yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalar ile ilgili olarak ilgili kurum ve kuruluşlardan günlük bilgi alıyoruz. Çalışmaları yürüten tüm kamu çalışanlarına, yöneticilerine ve mülki amirlere teşekkür ediyorum.” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI TAKDİR EDİYOR, TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ

Sağlık çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeden çalıştığını belirten MHP İlçe Başkanı Altınkaya “Burada yükün büyüğü sağlık çalışanlarında. Doktorundan hemşiresine, memurundan hizmetlisine kadar tüm sağlık çalışanları bu süreçte büyük takdir toplamıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizlere düşen görev ise devletimiz tarafından alınan tedbirlere uymak ve uyarıları dikkate almaktır.” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi