Bayram tatilinde en çok kaza o illerde meydana geldi Bayram tatilinde en çok kaza o illerde meydana geldi

Toplu taşıma araçlarından duraklara, minibüslerden özel taksilere kadar birçok alanda ilaçlama çalışmalarını sürdüren Gümüşçay Belediyesi, son olarak personellerinin ateşini ölçerek mesaiye başlamalarını sağlıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren sağlık personelleri tarafından mesai saatinin başlaması ile birlikte giriş katına gelen personellerine ateş, kan şekeri, nabız sayımı ve oksijen testleri yapılarak gerekli tedbirler alınıyor.

Belediye Başkanı Pastırmacı’nın da ateşi ölçüldü

Gümüşçay Belediyesi Sağlık Personelleri tarafından personellere ateş, kan şekeri, nabız sayımı ve oksijen testleri yapılmasını ardından Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı’ya da yapıldı.

Başkan Pastırmacı yapmış olduğu açıklamada, “Korona virüs ile alakalı ülke genelinde çok hassas çalışmalar yürütülmekte ve hükümetimiz gerekli bütün tedbirleri almakta. Korona virüsün yayılmasının önüne geçebilmek adına Gümüşçay Belediyesi olarak hükümetimizin almış olduğu tedbirlerle birlikte bizlerde yerelde tedbirler almaktayız. Personellerimizin sağlığı bizim için önemli, ateş, kan şekeri, nabız sayımı ve oksijen testleri yaparak
herhangi bir rahatsızlıklarının olup olmadığını tespit etmeye çalışıyoruz. Tüm Türkiye Ye Sağlıklı Günler Dileriz. Biz Sizler İçin Buradayız Sizde Bizim İçin #Evdekal ın.. İhtiyaçlarınız Durumunda; Belediye Zabıtamız 352 38 80 - Belediyemiz Whatsap Hattı 0543 352 18 17 Nolu Telefonları Arayabilirsiniz. Temennimiz insanlığın biran önce bu musibetten kurtulmasıdır. Korona virüs ile ilgili alınan kurallara vatandaşlarımızın sonuna kadar riayet etmelerini istiyoruz. Vatandaşlarımız hijyen ve temizlik kuralları ile sokağa çıkma yasaklarına uymaları hem kendileri hem de çevrelerindeki insanlar için çok önemli. Lütfen kurallara uyalım” ifadelerini kullandı.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi