Çanakkale Valisi Aktaş, ÇATOD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi Çanakkale Valisi Aktaş, ÇATOD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi




İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele eden sağlık çalışanları için siperlikli maske üretimine başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, koronavirüs önlemleri kapsamında meslek liselerinde başlatılan üretimin kapasite ve çeşitliliği arttırılıyor.

İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kendi imkanlarıyla sağlık çalışanlarına destek için siperlikli maske üretimi yapmaya karar verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen de koronavirüsün yayılmasını durdurmak için çalışan sağlık personeline siperlikli maske üreten okulun yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkür etti.

Bilen, “Koronavirüs önlemleri kapsamında İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin kendi imkânlarıyla sağlık çalışanlarına destek için siperlikli maske üretimine başladığını ve içinde bulunduğumuz bu zor dönemde ülkemize destek olan okul yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Meslek Liseleri ve diğer okullarda da yapılan çalışmalara her türlü desteği vereceklerini dile getiren Bilen, “Milli Eğitim Bakanlığının koronavirüs salgını nedeniyle aldığı önlemler kapsamında meslek liselerinde üretim çeşitliliği ve kapasite arttı. Çeşitli alanlarda ihtiyaç duyulan üretimi gerçekleştirip, içinde bulunduğumuz zor dönemde ülkeye yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu süreçte MEB vizyonu ve stratejik yönetimi çerçevesinde çalışan okul yöneticilerine, öğretmenlere ve usta öğreticilere teşekkür ederim” dedi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi