Biga’da caddeler su altında kaldı Biga’da caddeler su altında kaldı

Yoğun olarak kullanılan alanları her gün düzenli olarak 7/24 dezenfekte eden Karabiga Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri vatandaşların en çok kullandığı çöp konteynırları ve çeşmeleri de dezenfekte ederek,virüsün yayılmasına engel oluyor. Gece gündüz demeden canla başla çalışan dezenfekte ekipleri belde genelinde çalışan halk otobüslerinde de aynı uygulamayı yapıyor. Koronavirüsle mücadelede tedbirlerini titiz ve hassas bir şekilde yerine getiren ve halkın sağlığı için yoğun bir şekilde çalışan dezenfekte ekipleri ana cadde üzerindeki caddeleri de yıkayarak dezenfekte etti.

Çöp Konteynırları Dezenfekte Edildi

Virüse adeta savaş açan Karabiga Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekipleri belde genelinde bulunan çöp konteynırlarının dezenfektesini gerçekleştirdi. Başından beri süreci yakından izleyen, tedbirleri sıkı ve hassas bir şekilde yerine getiren Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Karabiga Belediyesi olarak ilk günden beri önlemlerimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. Ekiplerimiz ve bizler gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz ancak kişisel olarak da tedbirimizi almamız gerekiyor.Bu süreçte vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı kurallara uymalıdır. Karabiga' da yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. "dedi.

Elbi, Karabiga halkının sağlığını korumak ve virüsün yayılmasını engellemek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi