Çanakkale'ye gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Çanakkale'ye gök gürültülü sağanak yağış geliyor!
Koronavirüsle mücadeleleri ile tüm Türkiye’nin takdirini kazanan sağlık çalışanlarına bir destekte İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden geldi. İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında CNC Lazer Kesim Cihazı ile sağlık çalışanlarına destek için ürettikleri yüz korumalı siperlikleri şube müdürü Yusuf Yalçın, okul müdürü Hayri Ulutaş ve Mobilya İç Mekan Tasarım Alan Şefi Fatih Şemey Biga Devlet Hastanesi mali ve idari işler müdürü Hatice Dizman ve Özel Biga Can Hastanesi başhemşiresi Bahar Karadal'a teslim ettiler.

Şube müdürü Yusuf Yalçın, “Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İçdaş Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, koronavirüs ile verilen mücadeleye gereken desteği vermeye çalışıyoruz. Fedakarlıkla çalışan sağlık personelinin korunmasına katkı sunmak için okullarımız harekete geçti. Kısa sürede İçdaş Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi siperlikli maskeyi hazır hale getirdiler. Bugün ürettiğimiz ürünleri hastanelerimize dağıtıyoruz bundan sonrada üretmeye, yaşadığımız bu zorlu süreçte sağlık personelimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Biga Devlet Hastanesi mali ve idari işler müdürü Hatice Dizman ve Özel Biga Can Hastanesi başhemşiresi Bahar Karadal'da siperlikli maskenin sağlık görevlilerinin sıhhati açısından önemine vurgu yaparak, maskelerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi