Prof. Naci Görür: Sevgili halkım neden harekete geçmiyorsunuz? Prof. Naci Görür: Sevgili halkım neden harekete geçmiyorsunuz?
Her geçen gün koronavirüse karşı alınan önlemler artıyor. Halkın bir arada bulunmaması için eğitim merkezleri kapatılıyor. Bunu fırsat bilen hırsızlar, kapılarına kilit vuran Halk Eğitim Merkezlerine gözünü dikti.
Geçtiğimiz akşam Turan Mahallesinde bulunan Biga Halk Eğitim Merkezi soyuldu. Halk Eğitim Merkezine depolanan değerli teknolojik cihazları çalan hırsızlar da polisten kaçamadı tabi. Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Kovid-19 salgınının yayılmaması için gece gündüz çalışarak halkı uyarırken, bu salgını fırsat bilen devletin malına gözünü dikmiş bekleyen hırsızların da peşini bırakmıyor.
Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı asayiş ekiplerinin çalışmaları sonucu şüphelilerin eşkal ve kimlikleri tespit edildi. Hırsızlık olayının 7 şüphelisinin bazılarının da yaşı küçük olduğu öğrenildi. Yedi şüphelinin de hepsi polisler tarafından yakalandı. Hırsızlık malzemelerini sattıkları kişi yakalanarak teknolojik cihazlar ele geçirildi ve tekrar Biga Halk Eğitim Merkezine geri verildi. Satın alan kişinin de ifadesi alınarak Biga İlçe Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi