Çanakkale Belediyesi heyeti İspanya'da Çanakkale Belediyesi heyeti İspanya'da
Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, parke taşı döşeme çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Başkan Yardımcısı Sıtkı Keçeci yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, "Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde Biga Belediyesi olarak gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Bir yandan ilçemizde dezenfektasyon faaliyetlerimiz devam ederken, bir yandan da diğer çalışmalarımıza titizlikle ve süratle devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak.” Dedi.

Günlük olarak halkın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakları itfaiye kanalıyla yıkamaya özen gösterdiklerini belirten Erdoğan, “ Hemşerilerimizden çok zaruri olmadıkça dışarıya çıkmamaları ve toplu alanlara girmemelerini rica ediyoruz" diye konuştu.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi