Biga’da motosiklet denetimi yapıldı Biga’da motosiklet denetimi yapıldı
Biga Belediyesine bağlı ekipler, ilçede kurulan pazar yeri için özel uygulama başlatarak, pazar yeri giriş ve çıkışlarına vatandaşlar için el dezenfektanları yerleştirdi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, halk sağlığını korumak için tedbir önlemlerini arttırdı. İlçedeki pazar yerini açılmadan önce özel ilaçlar ile dezenfekte ettiren Başkan Bülent Erdoğan, geçtiğimiz gün kurulan Çarşamba Pazarı girişinde vatandaşlara hijyen uygulaması yaptırdı. Biga Belediyesi ekipleri pazar yeri giriş ve çıkışlarını kontrol altına alırken pazar alışverişine gelen vatandaşlara el dezenfektanı uygulandı.

"Halkımızın sağlığı her şeyden önemli"

Halk sağlığını korumak için Biga’da tedbirleri en üst düzeye çıkardıklarını kaydeden Başkan Erdoğan, "Ekiplerimiz, halkımızın sağlığı için aralıksız şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün pazar yerimizi dezenfekte etmiştik; bugün de pazar yerlerinde hijyen uygulaması başlattık. Biga Belediyesi olarak tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Çünkü halkımızın sağlığı diğer her şeyden önemli. Tüm vatandaşlarımızdan, yapılan uyarıları mutlaka dikkate almalarını rica ediyorum. Tedbirleri uygulayalım. Çünkü salgın hastalıkları tedbirlerimizi alarak hep birlikte yeneceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan, dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek, “Koronavirüs salgınına karşı ilçemiz pazaryerinde önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Pazaryeri giriş ve çıkışlarına vatandaşlarımız için el dezenfektanlarını yerleştirdik. Sizlerden ise sosyal mesafe kuralına uymanızı ve gerekmedikçe dışarı çıkmamanızı rica ediyoruz. Unutmayalım koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ





Editör: Haber Merkezi