Biga Belediyesi uyardı: Araçlarınızı kaldırın! Biga Belediyesi uyardı: Araçlarınızı kaldırın!
Pazarda giriş ve çıkışları kontrollü şekilde sağlayan ekipler, maskesiz kimseyi pazar yerine almadı, maskesiz gelenlere ise ücretsiz maske dağıtımında bulundu.

Gelen yeni tedbirler kapsamında Biga Belediyesi Zabıta Ekipleri pazarda denetimlerini arttırdı. Pazarda giriş ve çıkışlarda maske dağıtan ekipler, maskesiz kimseyi pazar yerine sokmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son olarak insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunluluğunu getirdi. Yeni tedbirler kapsamında Biga Belediyesi Zabıta Ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Giriş çıkışların kontrollü bir şekilde sağlandığı pazarda vatandaşlar maskesiz alınmadı. Ekipler, maskesiz gelenlere ise ücretsiz maske dağıttı.

Çarşamba Pazarı’nda satıcı ve alıcı vatandaşlara 4 bin ve ayrıca taksi duraklarına 60 adet maske dağıtan zabıta ekipleri vatandaşlardan acil işleri olmadığı sürece sokağa çıkmamalarını ve evde kalmalarını istedi.

Zabıta ekiplerinin yaptığı güvenli giriş çıkış nedeniyle kapılarda uzun kuyruklar oluşmasına rağmen vatandaşlar bu uygulamadan memnun kaldıklarını belirtti.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi