Biga’da Taşkın Sonrası İnceleme Biga’da Taşkın Sonrası İnceleme
Beldede vatandaşların aileleriyle birlikte güzel vakit geçirecekleri alanlar güzelleştirilerek bahar dönemine hazırlandı. Oluşan renkli görüntüler güzel bir tablo oluşturdu.

Karabiga Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı mücadelesini sürdürürken, diğer yandan da bahar hazırlıkları yapıyor. Karabiga Belediyesi, bahar hazırlıkları kapsamında beldede refüjler, cadde ve sokaklarda çiçek yenilenmesini aksatmadan sürdürüyor.

BAHAR HAZIRLIKLARI TAMAM

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, koronavirüs tedbirleri kapsamında insanların evlerinden çıkmadığını anımsatarak, "Ancak, sağlığımızı tehdit eden koronavirüs salgınını atlattıktan sonra hep beraber bu güzelliklerin tadını çıkartacağız" dedi.

Karabiga Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler beldenin çehresine değer katacak vatandaşların aileleriyle birlikte güzel vakit geçirecekleri alanları güzelleştirdi.
Oluşan renkli görüntüler ise ferah bir tablo oluşturdu.

VİRÜS SONRASI TADINI ÇIKARMAK

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, her şeye rağmen hayatın devam ettiğine dikkat çekerek bu nedenle belediye hizmetlerini aksatmadan beldeyi bahar dönemine ve yaz mevsimine hazırlamaya çalıştıklarını kaydetti. Elbi, şöyle dedi:

"Ekiplerimiz her gün yabancı ot temizliği, budama, çim biçme ve ekim çalışmaları yapıyor. Parklarımız ve caddelerimiz insanın içini ferahlatan, göz kamaştıran renkli görüntüler kazandı. Bununla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Şu an için vatandaşlarımız kendi sağlıklarını korumak amacıyla alınan tedbirler gereği bu güzel tablodan yararlanamıyor. Ama inanıyoruz ki bu zor günler kısa zamanda son bulacak ve vatandaşlarımız bu güzelliklerin tadını çıkaracak. Bu yüzden biraz daha sabırla ve tedbirlere uyarak evde kalmalarını rica ediyoruz. Her darlığın sonunda bir ferahlık vardır."

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi