Biga Belediyesi'nden Larva İlaçlaması Biga Belediyesi'nden Larva İlaçlaması
Biga Belediyesi, koronavirüs nedeniyle günün büyük bölümünde evde olan vatandaşların güzel zaman geçirmesini sağlamak amacıyla geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 22:00’da Biga Belediyesi Facebook ve Instagram sayfasından “Şarkılarla Buluşalım 3” adlı canlı yayın programı ile evlere konuk oldu.

Bu kapsamda Bigalı müzisyen ve sanatçılardan oluşturulan müzik grubu, seslendirdikleri şarkılarla, hayatı eve sığdıranlara eğlenceli anlar yaşattı.

Sosyal medya üzerinden vatandaşların istek şarkılarına da yanıt veren müzisyenler konseri izleyenlere, sağlıkları için evde kalmaları çağrısında da bulundu.

"Yaşadıkları stresten bir nebze de olsa uzaklaştılar"

Bu program ile insanların eğlenceli zaman geçirdiğini, yaşadıkları stresten bir nebze de olsa uzaklaştığını belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, " Biga Belediyesi olarak Koronavirüsle mücadele günlerinde ‘Şarkılarda Buluşalım’ programıyla birbirinden güzel eserleri her Cumartesi günleri evlere taşıyan programımız bu hafta Ramazan konsepti içinde devam etti. Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında evlerinde kalan vatandaşlarımıza müzik evinizde sloganıyla ulaşarak keyifli ve huzurlu zaman geçirmelerini sağlamak adına organize ettiğimiz ‘Şarkılarda Buluşalım’ adlı programımız bu hafta da yoğun ilgiyle devam etti. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanındaki Bigalıların da yoğun şekilde izlediği ve istek gönderdiği programımız ileriki günlerde gönüllere dokunmaya devam edecek.” Dedi.

İlçe sakinleri de etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye ekiplerine teşekkür etti.

Program, bundan sonraki günlerde Biga Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından 2, 9, 16 ve 23 Mayıs Cumartesi akşamları saat 22:00’de canlı olarak yayınlanmaya devam edecek.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi