Türkiye, sağlık turizminde en fazla hasta kabul eden 10 ülkeden biri Türkiye, sağlık turizminde en fazla hasta kabul eden 10 ülkeden biri


Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Tıbbi teşhis amacı ile kullanılmakta olan en ileri ve gelişmiş yöntem olan Manyetik Rezonans (MR) cihazının artık Biga Devlet Hastanesinde faaliyete başlayacağını söyledi.

MR (Manyetik Rezonans) cihazının Biga Devlet Hastanesi'nde kurulmaya başladığını ve 15 gün içerisinde hizmet vereceğini açıklayan Başkan Şahin, müjdeyi “Değerli Hemşehrilerim MR çekimi artık Biga Devlet hastanemizde olacak. Biga’mıza hayırlı uğurlu olsun” sözleriyle duyurdu.

Türkiye’nin sağlık yatırımlarıyla birlikte dünyayı kasıp kavuran Kovid-19 salgınına karşı başarılı bir sınav verdiğini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, “Sağlık sistemiz, şu anda yaşanan salgında çok iyi bir sınav vermektedir. Gerek Biga’mızda gerek ülkemizin tamamında sağlık çalışanlarımız, modern hastane yapılarımız 112 acil ve aile hekimliklerimiz bu olağanüstü dönemde milletimize kesintisiz ve en iyi hizmeti vermektedir. Sağlık çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Ülkemiz bununla birlikte peş peşe hava operasyonlarıyla vatandaşlarını yurt dışından getirip tedavi altına aldığı gibi, onlarca ülkeye sağlık malzemesi yardımında bulundu” dedi.

Biga Devlet Hastanesi’ne MR (Manyetik Rezonans) cihazı kurulumunun başladığı müjdesini veren Şahin, “18 yıldır AK Partimizin sağlık sisteminde yapmış olduğu yatırımların bu salgında dünyanın gelişmiş ülkelerine örnek olduğu aşikardır. Biga’mızda 2 yıl önce hizmete açılan yeni modern devlet hastanemiz bölgemize sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. Bu olağan dışı günlerde halen yatırımların devam etmesi bizi ayrıca mutlu ediyor. Biga devlet hastanemize MR makinesi kurulmaya başladı. 15 gün içinde vatandaşımızın hizmetine sunulacak. Biga’mıza hayırlı uğurlu olsun. MR cihazının hastanemize kazandırılmasını sağlayan Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan ve Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu’na teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam” dedi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi